En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemlice anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve oranlı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yönetmeliğine şık bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Bapsı Ne Tutturulmuşr? Her binanın sahip evetğu yer ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar tarafından yapılmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolaylıkla ve hariçya güzel açılmalıdır.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın kapılarının üretim amacı anatomi sağlamlığını koruyup yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve balkon kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını Yangın Kapısı Fiyatları önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Kırmızıüminyum ya da çıpa malzemeden binalır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene taraf verilir. Kullanım açısından palas olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Ancak kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması mecburi olarak ikrar edilmektedir.

CMD Mühür; kaliteli ve ciddi yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın emniyetliği dair spesiyalist kadrosuyla Türkiye genelinde görev vermektedir.

Report this wiki page